Home / Cursus / Communicatie MR-OR-Team 036 - 533 15 00
Deel |

Communicatie MR-OR-Team

DIRECT INSCHRIJVEN


Meer informatie

Duur 1 bijeenkomst van 2,5 uur.
Kosten  € 940,-. Als uw MR en ouderraad lid zijn van de Vereniging Openbaar Onderwijs krijgt u 15 procent korting en bedragen de kosten € 799,-. U verdient het lidmaatschap vaak met één bijeenkomst al terug!
Aanvragen Vul hieronder het inschrijfformulier in of bel 036 533 1500.

Tijdens de training MR-OR-team gaat u op zoek naar datgene wat u bindt. U gaat op zoek naar onderlinge samenwerking en afstemming.

Wie is verantwoordelijk voor de schoolreis? Wie bepaalt de schooltijden? Mag de ouderraad zich ook met beleidszaken bemoeien? Hoe zorgen we voor duidelijk afgebakende taken en doestellingen op onze school? U krijgt de kans verwachtingen van en naar elkaar uit te spreken en creërt samen draagvlak voor nieuwe afspraken. U ontvangt concrete voorstellen om deze afspraken vorm te geven. 

U werkt samen aan:

• een goede relatie tussen MR, ouderraad en team;
• bevordering van de onderlinge samenwerking;
• goede afstemming en communicatie tussen MR, ouderraadsleden en teamleden;
• betere contacten met de individuele ouders.

Waarom een training MR - ouderraad - team?
Het komt regelmatig voor: De ouderraad en de teamleden stemmen niet goed af bij organisatie van activiteiten, zoals kamp, sportdag of Sinterklaas. De ouderraad wil graag meedenken en meepraten over beleidszaken. Maar, de directeur bepaalt vooral de agenda in het gezamenlijk overleg. De rol van de ouderraad beperkt zich tot meedenken bij onderwerpen, die door de directeur of MR worden aangedragen.

Met de bijeenkomst MR-OR-team gaan de teamleden, MR-leden en leden van de ouderraad gezamenlijk aan de slag om tot een efficiënte en plezierige samenwerking te komen. Een ervaren trainer van de VOO begeleidt het proces en bewaakt de rollen van alle geledingen.

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.