Home / Cursus / MR Compleet PO op locatie 036 - 533 15 00
Deel |

MR Compleet PO op locatie

DIRECT INSCHRIJVEN


Meer informatie

Duur  2 avonden van 19.30 tot 22.00u
Kosten € 1.513,- VOO-leden | € 1780,- niet-leden voor groepen tot maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 personen geldt een meerprijs van € 50,- p.p. Prijs is inclusief MR werkboek en zakboek medezeggenschap voor alle deelnemers. U verdient het lidmaatschap vaak direct terug! 
Op locatie MR Compleet PO op locatie vindt bij u op school plaats.
Open inschrijving U kunt ook inschrijven op een van de beschikbare locaties (open inschrijving)

Wilt u naast de theorie ook praktische kennis opdoen? MR Compleet PO (primair onderwijs) is de complete voorbereiding op het MR-werk; een basiscursus van 5 uur. U raakt vertrouwd met de Wet medezeggenschap op scholen (WMS), leert over de belangrijke rechten en plichten en u krijgt vergader- en besluitvormingstechnieken in de vingers. Zo weet u hoe u optimaal invloed uitoefent.


Avond 1  MR Start Wet- en regelgeving


Avond 2 De praktijk van de medezeggenschap


 

De cursus MR Compleet PO reikt u in twee bijeenkomsten de basiskennis aan die u nodig heeft om uw werk in de medezeggenschapsraad goed te kunnen doen. 

De Wet Medezeggenschap op Scholen (WMS) geeft de kaders aan waarbinnen uw MR opereert. Een wettelijke basis biedt echter geen garantie voor het goed functioneren van de medezeggenschap. Daar zult u als MR-lid zelf gestalte aan moeten geven. Met name over de invloed die de MR heeft op besluiten van het bevoegd gezag en de gevolgen daarvan bestaat soms onvoldoende kennis. Met MR basis komt u beslagen ten ijs.


Volg een cursus bij VOO scholing om bij te blijven en neem gerust een paar collega's mee! 

> Meer informatie? Neem contact op via (036) 5331500 of scholing@voo.nl. U kunt de cursus MR Compleet PO op een van de beschikbare locaties aanvragen. 

 

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.