Home / Cursus / MR Compleet VO op locatie 036 - 533 15 00
Deel |

MR Compleet VO op locatie

DIRECT INSCHRIJVEN


Meer informatie

Duur 2 avonden van 19.30 tot 22.00u
Kosten € 1.513 VOO-leden | € 1.780 niet-leden, voor groepen tot maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 personen geldt een meerprijs van € 50,- p.p. Prijs is inclusief MR werkboek en zakboek medezeggenschap. U verdient het lidmaatschap vaak direct terug! 

Neem voor meer informatie contact op via (036) 533 1500 of scholing@voo.nl

Wilt u naast de theorie ook praktische kennis opdoen? MR Compleet VO (voortgezet onderwijs) is de complete voorbereiding op het MR-werk; een basiscursus van 5 uur. U raakt vertrouwd met de Wet medezeggenschap op scholen (WMS), leert over de belangrijke rechten en plichten en u krijgt vergader- en besluitvormingstechnieken in de vingers. Zo weet u hoe u optimaal invloed uitoefent.

Bij de cursus op uw locatie (op maat) is het ook mogelijk om specifieke onderwerpen die in uw eigen MR spelen, te behandelen.


Avond 1 MR Start; Wet en regelgeving


Avond 2 De praktijk van de medezeggenschap


 

De cursus reikt u in twee bijeenkomsten de basiskennis aan die u nodig heeft om uw werk in de medezeggenschapsraad goed te kunnen doen. 

De Wet Medezeggenschap op Scholen (WMS) geeft de kaders aan waarbinnen uw MR opereert. Een wettelijke basis biedt echter geen garantie voor het goed functioneren van de medezeggenschap. Daar zult u als MR-lid zelf gestalte aan moeten geven. Met name over de invloed die de MR in het voortgezet onderwijs heeft op besluiten van het bevoegd gezag en de gevolgen daarvan bestaat soms onvoldoende kennis. Met MR Compleet VO komt u beslagen ten ijs.

 

> Meer informatie? Neem contact op via 036 5331500 of scholing@voo.nl

Over de VOO en medezeggenschap
De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) is de grootste opleider medezeggenschap in het onderwijs. Als betrokken organisatie bij de totstandkoming van de WMS (en voorheen WMO) en als initiatiefnemer van de landelijke geschillencommissie medezeggenschap heeft de VOO een jarenlange expertise opgebouwd en ijvert zij voor succesvolle medezeggenschap in het onderwijs. 

 

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.