Home / Cursus / MR en het schoolplan 036 - 533 15 00
Deel |

MR en het schoolplan

DIRECT INSCHRIJVEN


Duur 1 bijeenkomst van 19.30 tot 22.00u.
Ledenprijs 140,25 euro p.p. l Lees hier over de voordelen van het lidmaatschap.
Normale prijs 165 euro p.p.
Op locatie / In Company U kunt deze voorlichtingsbijeenkomst ook voor uw eigen MR of GMR aanvragen. 
Meer informatie? Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail scholing@voo.nl.

U heeft als MR-lid dit schooljaar te maken met de invoering van het schoolplan voor 2019-2023. Het schoolplan is het belangrijkste kwaliteitsdocument waarmee uw school intern en extern aangeeft waar zij staat en wat er in een periode van vier jaar op verschillende beleidsterreinen zal worden nagestreefd.

U heeft als medezeggenschapsraad een instemmingsbevoegdheid op het schoolplan (WMS artikel 10, lid 1 sub b) en u kunt daarmee invloed uitoefenen op het schoolbeleid voor de komende vier jaar. Wij raden u aan om hier proactief mee aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat u voldoende informatie heeft om over het schoolplan te kunnen oordelen.

Om ervoor te zorgen dat u als MR goed voorbereid bent en weet waar u instemming aan verleent, biedt de VOO de cursus ‘MR en schoolplan’ aan. Na deze cursus kent u de inhoud van het schoolplan, leert u over de rol en invloed van de MR op dit belangrijke beleidsdocument en weet u waar u op moet letten bij de beoordeling hiervan.

Liever 1-op-1 begeleiding op maat voor uw MR?

Onze adviseurs denken graag met u mee als uw MR tegen onduidelijkheden of problemen aanloopt. Ook kunnen wij met een kritische blik samen met u het concept-schoolplan onder de loep nemen. Bel 036-533 15 00 of mail voor meer informatie naar scholing@voo.nl

 

 

inschrijven

Inschrijven bestaat uit twee stappen. Zoek eerst de geschikte datum en cursus. De tweede stap vult u uw gegevens in.

Kies datum en locatie

  • 13 mei 2019MR en het schoolplan Almelo
  • 27 mei 2019MR en het schoolplan in Maastricht