Home / Cursus / Ouderavond Communicatie school en ouders 036 - 533 15 00
Deel |

Ouderavond Communicatie school en ouders

DIRECT INSCHRIJVEN


Locatie eigen school

Duur 1,5 uur

Kosten VOO-leden € 420,75 | niet-leden € 495

Exclusief Reiskostenvergoeding VOO-trainer

Vragen? Neem dan contact met ons op via 036 5331500 of scholing@voo.nl

Communicatie is het smeermiddel voor elke samenwerking. Op welke manieren ben je als ouder betrokken bij school? En hoe zorg je dat je van elkaar weet wat je verwacht? 

Je hebt als ouder en school elkaar nodig. Want je hebt hetzelfde doel: dat het goed gaat met jouw kind. Maar door verschillende verwachtingen loopt de communicatie soms niet zoals het zou kunnen. Zo moet iedereen wel eens een lastig gesprek(je) voeren. En dan komt de vraag: hoe zeg ik dat dan? En als iemand dan anders reageert dan ik verwacht, of hij wordt geïrriteerd…. wat zeg ik dan terug? Communiceren is een kunst, en er valt veel over te leren.

In deze ouderavond Communicatie tussen school en ouders worden de verwachtingen van school en ouders besproken en krijgt u inspirerende voorbeelden van manieren waarop ouders en school met elkaar kunnen communiceren. Aan het eind van de avond is er een start gemaakt met een communicatieplan.

Vragen? Neem dan contact met ons op via 036 5331500 of scholing@voo.nl

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.