Home / Cursus / Training Ouderraden op locatie VO 036 - 533 15 00
Deel |

Training Ouderraden op locatie VO

DIRECT INSCHRIJVEN


Duur 1 dagdeel (avond) / 2 uur en 15 minuten
Doelgroep(en) Ouderraden in het voortgezet onderwijs. De training wordt gegeven aan een zelf samengestelde groep binnen uw school. Dat kunnen ook leden van ouderraden van meerdere locaties zijn.
Aantal deelnemers Max. 20 personen. Ook leden van uw MR of personeelsleden/directie kunnen desgewenst aanwezig zijn. De training richt zich op de rol, positie en functioneren van de ouderraad.
Kosten 845,- per bijeenkomst, exclusief reiskosten trainer. Als u lid bent van de VOO, krijgt u 15% korting.

Veel ouderraden in het voortgezet onderwijs zoeken duidelijkheid over de rol en de positie in de school. Beginnende leden willen weten wat een ouderraad kan of mag. Ervaren leden twijfelen soms aan de effectiviteit van de bestaande werkwijze. Om slagvaardig te zijn, zal de ouderraad een scherp beeld moeten hebben van de gezamenlijke doelen en ‘missie’. Daarna kan men concrete stappen zetten om de doelen te bereiken.

Uw resultaat:
- De ouderraad heeft een duidelijk beeld van de doelen die zij kan en wil bereiken.
- De ouderraad weet hoe ze deze doelen moet realiseren in concrete stappen.
- De ouderraad heeft een helder zicht op de eigen positie in de school. Er is een strategie bepaald om goed samen te werken met anderen in de school.
- De ouderraad weet beter hoe men de eigen achterban (de ouders) kan bereiken.

Informatie en inschrijving Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons cursussecretariaat via 036 5331500 of scholing@voo.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst kan een telefonisch intakegesprek worden gehouden met een vertegenwoordiger van de ouderraad.

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.