Home / Cursus / TSO Positief groepsklimaat 036 - 533 15 00
Deel |

TSO Positief groepsklimaat

DIRECT INSCHRIJVEN


Scholing van Overblijf Medewerkers en Coördinatoren is vanaf 1 augustus 2011 een officiële overheidseis. Vanaf die datum moet ten minste 50 procent van alle TSO-medewerkers en -coördinatoren aantoonbaar geschoold zijn in de tussenschoolse opvang.

Alle VOO-cursussen geven recht op een officieel TSO-certificaat.

Prijs cursus 590,- voor leden (maak uw school hier lid) | 695 normale prijs
Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers
Duur 1 ochtend of middag (2,5 uur)
Info 036 533 1500 of scholing@voo.nl

TSO Positief groepsklimaat

Nieuw in 2015

Soms kan het gebeuren dat een groep veel negatieve energie vraagt van een TSO-medewerker. Je besteedt dan ongemerkt steeds meer tijd aan het corrigeren en benoemen wat er niet goed gaat. Zo kan je als TSO-medewerker met de groep in een neerwaartse spiraal terecht komen.

In deze cursus krijg je inzicht in de mechanismen die spelen bij het groepsklimaat en krijg je concrete adviezen om te kunnen werken aan een positief groepsklimaat.

 


Dit zegt u over ons

Veenlanden College Mijdrecht

Hedy Rodrigues, voorzitter MR VeenLanden College Mijdrecht

‘Wij kiezen voor onze cursussen heel bewust voor de VOO, omdat het een onafhankelijke organisatie is. De trainers houden rekening met alle geledingen, evenals met de specifieke positie van de schoolleiding. Bovendien kan ik zelf aangeven welke cursusleider van de VOO onze MR wil. We hebben nu al enige tijd dezelfde trainer en kan zo onze ontwikkeling volgen. Andersom geeft dat ons ook vertrouwen. Ook vind ik het heel opvallend dat we altijd snel contact krijgen, er wordt direct gereageerd op wat wij nodig hebben.’

 

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.