Home / Cursus / TSO Samenwerken 036 - 533 15 00
Deel |

TSO Samenwerken

DIRECT INSCHRIJVEN


Verplichte scholing tussenschoolse opvang

Scholing van Overblijf Medewerkers en Coördinatoren is vanaf 1 augustus 2011 een officiële overheidseis. Vanaf die datum moet ten minste 50 procent van alle TSO-medewerkers en -coördinatoren aantoonbaar geschoold zijn in de tussenschoolse opvang.

Alle VOO-cursussen geven recht op een officieel TSO-certificaat.

Prijs cursus 590,- voor leden (maak uw school hier lid) | 695 normale prijs
Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers
Duur 1 ochtend of middag (2,5 uur)
Info 036 533 1500 of scholing@voo.nl

TSO Samenwerken in de tussenschoolse opvang

Nieuw in 2015

TSO-medewerkers zijn maar een kort moment op de school aanwezig, maar hebben wel een spilfunctie. Om de TSO goed te laten verlopen, is samenwerking tussen TSO-medewerkers onderling van belang, maar ook met de leerkrachten, de directie en soms met de ouders.

Hoe geef je deze samenwerking het beste vorm in de korte tijd dat je er bent? In deze cursus maken we inzichtelijk hoe je de samenwerking met de verschillende betrokkenen efficiënt kunt laten verlopen.
 


Dit zegt u over ons

Veenlanden College Mijdrecht

Hedy Rodrigues, voorzitter MR VeenLanden College Mijdrecht

‘Wij kiezen voor onze cursussen heel bewust voor de VOO, omdat het een onafhankelijke organisatie is. De trainers houden rekening met alle geledingen, evenals met de specifieke positie van de schoolleiding. Bovendien kan ik zelf aangeven welke cursusleider van de VOO onze MR wil. We hebben nu al enige tijd dezelfde trainer en kan zo onze ontwikkeling volgen. Andersom geeft dat ons ook vertrouwen. Ook vind ik het heel opvallend dat we altijd snel contact krijgen, er wordt direct gereageerd op wat wij nodig hebben.’

 

inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig en bestaat uit twee stappen. Kies de door u gewenste datum en locatie. Bij de tweede stap vult u uw gegevens in.