GMR

225 euro per jaar

Goede redenen om lid te worden!


VOO geeft onafhankelijk advies aan MR, GMR en schoolbestuur en verzorgt cursussen op meer dan 50 plaatsen in het land en op uw eigen locatie. Wilt u meer ondersteuning en altijd kunnen rekenen op deskundig advies? Ga dan het voordelige MR-lidmaatschap aan. Profiteer van 15 procent korting op de cursussen medezeggenschap en de gratis helpdesk.

Voor de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) vormt medezeggenschap één van de belangrijkste activiteiten. Met een krachtige lobby in de Haagse politiek, een landelijk Expertisecentrum Medezeggenschap met ruim dertig ervaren cursusleiders en vier gespecialiseerde MR-adviseurs op het bureau van de vereniging in Almere, behartigen wij de belangen van de medezeggenschap in het onderwijs.

 

Uw voordelen!

 

  

Word lid en ontvang een gratis MR Werkmap t.w.v. 24,95

 

 

 
   

 

Contributie GMR - 2019

De contributie bedraagt 225 euro.

 

Begroting en contributie vastgesteld door ALV

De leden hebben tijdens het congres ingestemd met de begroting voor 2018 en de contributietarieven voor 2019. Met de komst van een nieuwe gratis Helpdesk voor leden vonden zij het gerechtvaardigd om de contributie meer in evenwicht te brengen met deze gespecialiseerde dienstverlening. De nieuwe tarieven gaan in per 1 januari 2019 en blijven voor medezeggenschapsraden, ouderraden en scholen gebaseerd op het leerlingenaantal. 

Schoolgegevens

De heer Mevrouw
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen
Wilt u extra exemplaren van magazine School! ontvangen? Een extra exemplaar kost jaarlijks 15 euro.