Home / Nieuws / Eerste bijeenkomst ‘volg het onderwijsgeld’ was een succes 036 - 533 15 00
 

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Eerste bijeenkomst ‘volg het onderwijsgeld’ was een succes

14 mei 2019
Auteur: Biza Shalmashi
NewsRondom het thema Medezeggenschap en Financiën is de Vereniging Openbaar Onderwijs drie cursussen aan het ontwikkelen. De pilot van de eerste cursus, ‘volg het onderwijsgeld’, is succesvol verlopen. Een volgende bijeenkomst volgt in juni 2019.

 

 

Volg het Onderwijsgeld
Rondom het thema Medezeggenschap en Financiën is de Vereniging Openbaar Onderwijs drie trainingen aan het ontwikkelen. De pilot van de eerste training, ‘volg het onderwijsgeld’, is succesvol verlopen.
Volgens onze cursusleider die deze cursus geeft, Jeroen Peters, is er enorme behoefte om de cursus voort te zetten. Medio juni, de exacte datum volgt nog, vindt dan de tweede editie van de cursus ‘volg het onderwijsgeld’ plaats.


‘Er werden veel goede vragen gesteld, dit benadrukt de behoefte aan informatie over geldstromen in het onderwijs voor MR’en. Ook maakt dit duidelijk dat zij dergelijke informatie nergens anders makkelijk op kunnen doen’
- Cursusleider Jeroen PetersVoor personeel en ouders

Deze cursus is primair gericht op leden van (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraden, maar kan ook inzicht geven aan andere betrokkenen zoals directie, ouderraad en individuele ouders of personeelsleden.
De cursus is ook geschikt om op locatie te volgen door alle betrokkenen partijen samen. Daarmee maakt u het mogelijk om een goed gesprek over het geld op en rond school te voeren. 

Informatie en inschrijving
Wegens het succes van de pilot is besloten de cursus voort te zetten, te beginnen bij een tweede bijeenkomst die in juni 2019 plaats zal vinden. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de Vereniging Openbaar Onderwijs. Telefoonnummer: 036 - 533 15 00. U kunt zich ook aanmelden per email: voo@voo.nl.

 

Naar boven

Deel |