Home / Nieuws / Nieuwe brochure voor de MR 036 - 533 15 00
 

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Nieuwe brochure voor de MR

4 september 2018
Auteur:
News

De nieuwe VOO-brochure voor medezeggenschapsraden is verschenen, met daarin alle cursussen en ondersteuningsmogelijkheden voor MR-leden en schoolleiders. Alle scholen in Nederland krijgen de brochure volgende week toegestuurd. Leden van de VOO krijgen 15 procent korting op alle cursussen en kunnen gratis gebruikmaken van de telefonische helpdesk.

U heeft als medezeggenschapsraad recht op een bijdrage voor scholing en ondersteuning uit de lumpsumfinanciering voor scholen en via de vastgelegde faciliteitenregeling (artikel 28 WMS). Daarmee kunt u een cursus volgen of bij vragen een beroep doen op een adviseur van de VOO. In de brochure (zie onderaandeze pagina) vindt u alle cursussen en ondersteuningsmogelijkheden op een rijtje.

Cursussen

U kunt als lid van een medezeggenschapsraad (MR) of GMR deelnemen aan een van onze regionale MR-Start bijeenkomsten. Maar u kunt deze cursussen ook voor uw hele MR aanvragen op uw eigen school. Kijk voor een volledig overzicht van alle cursussen op onze cursuspagina.

Helpdesk

Wilt u als MR-lid of schoolleider meer zekerheid en wilt u altijd kunnen rekenen op onafhankelijk advies van uw persoonlijke adviseur? Maak dan uw MR of SCHOOL lid. Zo heeft u altijd toegang tot onze telefonische helpdesk.

Hieronder kunt u de brochure downloaden. U kunt de brochure ook gratis aanvragen door een e-mail te sturen aan voo@voo.nl.

Downloads


Medezeggenschap schooljaar 2018-2019 (2,4 mB)

Naar boven

Deel |