Home / Nieuws / VOO neemt afscheid van Rein van Dijk 036 - 533 15 00
 

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

VOO neemt afscheid van Rein van Dijk

12 september 2018
Auteur:
News

Tijdens een afscheidsreceptie in Almere heeft de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) afscheid genomen van directeur Rein van Dijk.

Rein van Dijk verlaat wegens pensionering per 1 september de Vereniging Openbaar Onderwijs. Rein was sinds 2002 verbonden aan de VOO, eerst als beleidsadviseur en later als adjunct-directeur en directeur/bestuurder. Daarvoor was hij werkzaam als leerkracht en directeur in het openbaar onderwijs.

Loyaliteit

Gerbert Denneboom, lid van de raad van toezicht, roemde Rein's loyaliteit: 'Rein heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. Hij heeft steeds zijn expertise in onder andere tussenschoolse opvang en medezeggenschap ingebracht. Hij had in het bijzonder oog voor de positie van ouders in het onderwijs en heeft zich vooral tijdens de invoering van passend onderwijs daarvoor sterk gemaakt.'

'De afgelopen jaren heeft hij als directeur-bestuurder gezorgd voor de nodige continuïteit bij de vereniging en het bureau in Almere. Rein is van grote waarde geweest in deze overgangsperiode. De raad van toezicht van de Vereniging Openbaar Onderwijs is hem dankbaar voor zijn grote inzet voor de vereniging en voor het openbaar onderwijs in het bijzonder.'

De komende periode zal de vereniging op zoek gaan naar een geschikte opvolger. Het bureau en de vereniging zullen in de tussentijd door Paul Oomen als interim directeur-bestuurder worden versterkt.
 

Naar boven

Deel |