Home / Nieuws / VOO zoekt communicatiemedewerker 036 - 533 15 00
 

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

VOO zoekt communicatiemedewerker

27 augustus 2018
Auteur:

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) zoekt een medewerker communicatie en marketing, tevens woordvoerder van de vereniging (60-80%).

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor alle uitingen van de VOO, zoals folders, het VOO-magazine Onze School en de website. Je schrijft zelf artikelen en voert de eindredactie over teksten van collega’s en externe schrijvers van artikelen. Je onderhoudt contact met de landelijke media en je maakt actief gebruik van social media. Je bewaakt de content van de VOO-website.

Je onderhoudt contacten met leden van de Tweede Kamer en schrijft de beleidsreacties van de VOO. Je bent namens de VOO woordvoerder in de media. Je hebt kennis van en affiniteit met het openbaar onderwijs.

Functie-eisen

Je hebt commercieel inzicht, dat je aanwendt om de omzet van scholingsactiviteiten te vergroten.

Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheersing van de Nederlandse taal is perfect, evenals je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je kunt websites vormgeven en je kent de digitale opmaak ervan.

Een relevante opleiding op het gebied van communicatie en marketing is je achtergrond. Bij voorkeur woon je in (de omgeving van) Almere.

En, …. je bent een teamspeler.

Bedrijfsprofiel

De VOO biedt je een uitdagende en zelfstandige functie. Met 9 geweldige collega’s werk je samen binnen de VOO, die met jou weer een stap gaat zetten naar een nieuwe toekomst. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn passend bij deze functie; schaal 10 BBRA met 8% vakantietoeslag. Bij goed functioneren ontvang je een toeslag van een maandsalaris. Verder 25 vakantie- en 18 ADV-dagen (bij 100%). Aangezien de huidige medewerker per 1 oktober vertrekt, treed jij zo spoedig mogelijk daarna in dienst.

Je sollicitatiebrief met je CV stuur je vóór 8 september naar voo@voo.nl of naar VOO, t.a.v. de heer P. Oomen, Louis Armstrongweg 88, 1311 RL te Almere. De gesprekken vinden plaats in week 38 en/of 39.

Naar boven

Deel |