Home / Nieuws / Wijziging bijeenkomst 27 november 036 - 533 15 00
 

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Wijziging bijeenkomst 27 november

27 november 2018
Auteur: Biza Shalmashi

 

Wijziging bijeenkomst

Vanavond, op maandag 27 november, zou de bijeenkomst 'Goed gesprek tussen RvT en (G)MR' plaatsvinden op Basisschool de Lindenhage in Zevenaar. Wegens ziekte van een van de gespreksleiders is dit verzet naar 15 januari, de locatie blijft ongewijzigd.

Hoe organiseert u een goed gesprek tussen de RvT en de (G)MR? Waar gaat dat gesprek over en welke rollen hebben de gesprekspartners?

Sinds januari 2017 geldt de Wet versterking bestuurskracht. Dit betekent dat de RvT en (G)MR belangrijke gesprekspartners van elkaar zijn. Zij moeten twee keer per jaar overleg voeren. De bijeenkomst hierover is georganiseerd door VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs.

 

Aanmelden

Had u zich niet aangemeld voor deze bijeenkomst, maar wilt u hier alsnog bij aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst Goed gesprek’. Vermeld ook uw naam, functie, het aantal deelnemers waarmee u naar de bijeenkomst wenst te komen, de organisatie waarvoor u actief bent en uw telefoonnummer.


Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB en VOO. Niet-leden betalen 50 euro per persoon (btw-vrij).

Wanneer en waar?

 

·         15 januari, 19:30-22:00 uur

·         Basisschool Lindenhage, Platanenlaan 3, 6903 DK Zevenaar

Naar boven

Deel |