Home / Cursus / MR Compleet PO 036 - 533 15 00
Deel |

MR Compleet PO

DIRECT INSCHRIJVEN


Duur 2 avonden van 19.30 tot 22.00u.
Ledenprijs 276,25 euro p.p., incl. MR Werkboek en zakboek medezeggenschap. Lees hier over de voordelen van het lidmaatschap.
Normale prijs 325 euro p.p.
Op locatie / In Company  U kunt MR Compleet PO ook op uw eigen school aanvragen. Het is ook mogelijk de bijeenkomst overdag te organiseren. Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail scholing@voo.nl.

Wilt u naast de theorie ook praktische kennis opdoen? MR Compleet is de complete voorbereiding op het MR-werk; een basiscursus van 5 uur. U raakt vertrouwd met de Wet medezeggenschap op scholen (WMS), leert over de belangrijke rechten en plichten en u krijgt vergader- en besluitvormingstechnieken in de vingers. Zo weet u hoe u optimaal invloed uitoefent.


Avond 1 MR Start; Wet- en regelgeving


Avond 2 De praktijk van de medezeggenschap

 

De basiscursus medezeggenschap Compleet PO reikt u in twee bijeenkomsten de basiskennis aan die u nodig heeft om uw werk in de medezeggenschapsraad goed te kunnen doen. 

De Wet Medezeggenschap op Scholen (WMS) geeft de kaders aan waarbinnen uw MR opereert. Een wettelijke basis biedt echter geen garantie voor het goed functioneren van de medezeggenschap. Daar zult u als MR-lid zelf gestalte aan moeten geven. Met name over de invloed die de MR heeft op besluiten van het bevoegd gezag en de gevolgen daarvan bestaat soms onvoldoende kennis. Met MR Compleet komt u beslagen ten ijs.

Volg een cursus bij VOO scholing om bij te blijven en neem gerust een paar collega's mee! 

> Meer informatie? Neem contact op via (036) 5331500 of scholing@voo.nl. U kunt de cursus MR Compleet ook op uw eigen school aanvragen. Neem voor informatie contact op met het cursussecretariaat, via (036) 533 1500 of scholing@voo.nl.

inschrijven

Inschrijven bestaat uit twee stappen. Zoek eerst de geschikte datum en cursus. De tweede stap vult u uw gegevens in.

Kies datum en locatie