Home / Medezeggenschap / Servicekaart 036 - 533 15 00

Hulp nodig? Vraag de VOO Servicekaart aan!

servicekaart.png Met de VOO Servicekaart weet u zich verzekerd van deskundige hulp of advies bij ingewikkelde medezeggenschapskwesties, bijvoorbeeld een fusie van besturen, krimpsituaties, het lezen van de begroting of het verkleinen van de GMR. >

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Servicekaart

Met de VOO Servicekaart krijgt u deskundige hulp of advies bij ingewikkelde medezeggenschapskwesties, bijvoorbeeld een fusie van scholen of schoolbesturen, krimpsituaties, het lezen van de begroting of de FER (fusie-effectrapportage) of het verkleinen van de GMR. Ook voor advies over de tussenschoolse opvang (pleinwachtcoach) is de Servicekaart een oplossing.

Onze adviseur helpt u met een oplossing en gezamenlijke afspraken voor de toekomst. Met de Servicekaart bent u verzekerd van de beste hulp! 

Om te kunnen bepalen wat voor uw MR de beste ondersteuning is, stellen we u graag een aantal vragen over de situatie op uw school. Wij nemen daarom direct na uw aanvraag contact met u op.


Ook een Servicekaart aanvragen?

Vul onderstaand formulier in of bel 036 533 1500.

Aanvraagformulier VOO Servicekaart
Voor advies en begeleiding

Naam organisatie *
Plaats organisatie *
Uw naam
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Factuuradres
Eventuele vraag/opmerking
Begeleiding/advisering voor... *
Ik heb reeds gesproken met
Voer de code in
(om spam te voorkomen) *

  Velden met een * zijn verplichte velden

 

Kosten 

De VOO Servicekaart kost voor leden 531 euro exclusief btw en komt in aanmerking voor vergoeding volgens de wettelijke faciliteitenregeling (artikel 28, WMS). Als u niet bij de VOO bent aangesloten, betaalt u 625 euro excl. btw.

Met ingang van 1 juli  bedragen de prijzen 560 euro voor leden en 662,50 euro voor niet leden.

Het bevoegd gezag dient de kosten van uw deskundige te voldoen. U dient het bevoegd gezag van tevoren over de aanvraag te informeren. De VOO servicekaart kan jaarlijks door een (G)MR, school of schoolbestuur worden aangevraagd. Bij dienstverlening op locatie worden reiskosten in rekening gebracht. Bij meer dan 5 uur begeleiding of advies geldt het normale uurtarief. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met 036 5331500 of scholing@voo.nl.

Naar boven

Deel |