Home / Adverteren 036 - 533 15 00

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Adverteren

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) biedt scholen en schoolbesturen en andere betrokkenen bij het onderwijs diverse mogelijkheden om te adverteren.

De VOO.NL website en de VOO-themabrief Medezeggenschap zijn door de specifieke doelgroep (leerkrachten, MR- en ouderraadsleden van PO- en VO-scholen) bij uitstek geschikt voor uw vacatures. Voor leden geldt een extra voordelig tarief.

Ook kunt u adverteren in het magazine Onze School. Hieronder vindt u alle informatie over de tarieven en wijze van aanlevering.

Themabrief Medezeggenschap en VOO.NL

Scholen en schoolbesturen kunnen adverteren in de e-mailnieuwsbrief en de themabrief medezeggenschap, en op de website VOO.NL. De themabrief medezeggenschap verschijnt maandelijks.
De nieuwsbrief wordt verzonden naar een brede doelgroep van betrokkenen en professionals in het primair en voortgezet onderwijs. Duizenden leden van de VOO en niet-leden hebben een abonnement op deze gratis e-mailnieuwsbrief.
Mocht u de nieuwsbrief nog niet ontvangen, dan kunt u zich aanmelden door uw e-mailadres door te geven. Klik hier.

Personeel Gezocht!

Uw personeelsadvertentie wordt standaard opgenomen in alle e-mailnieuwsbrieven gedurende de vacaturelooptijd en bovendien gratis doorgeplaatst op de website. De advertentie blijft op de website staan en in de nieuwsbrieven verschijnen tot de reactietermijn is verstreken.

Tarief (laag)

Plaatsing in de nieuwsbrieven met doorplaatsing op de website:
350 euro voor leden (schoolbesturen) plaatsing gedurende gehele looptijd vacature  
450 euro voor niet-leden plaatsing gedurende gehele looptijd vacature 
Alle tarieven zijn exclusief btw.

Kortingsregeling

Voor adverteerders die vaker dan één keer per kalenderjaar een advertentie plaatsen, geldt een kortingsregeling. De korting kan oplopen tot 40 procent. Advertenties dienen uiterlijk de vrijdag voor verschijning van de e-mailnieuwsbrief bij de VOO binnen te zijn. Mail uw advertentie of aanvraag naar m.jongewaard@voo.nl. Meer informatie: Michiel Jongewaard, telefonisch (036) 533 1500.

Bereik VOO.NL en nieuwsbrieven
De website VOO.NL trekt maandelijks bijna 10.000 unieke bezoekers. De zoekterm 'vacatures' staat in de top-3 van meest gezochte zoektermen op de site. VOO.NL wordt veel bezocht door uw doelgroep: bestuurders, directeuren en beleidsmakers uit het onderwijs. Uw advertentie verschijnt op de homepage van VOO.NL. De nieuwsbrieven bereiken tweewekelijks meer dan 4.000 betrokkenen in het onderwijs, zowel openbaar als bijzonder. De nieuwsbrieven kennen een hoog openingspercentage van ruim 50 procent.

Adverteren in magazine ONZE SCHOOL

Leden van de VOO en niet-leden kunnen adverteren in het magazine ONZE SCHOOL. Dit blad van, voor en over het openbaar onderwijs verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 6.000 exemplaren. Het richt zich op het primair en voortgezet onderwijs. De doelgroep bestaat uit schoolleiders, leerkrachten, MR-leden, ouders, bestuurders, managers en overig personeel. Voor de advertentietarieven, inleverdata en verschijningsdata kunt u terecht bij Ray Aronds van bureau Recent in Amsterdam, telefoon 020-3308998, info@recent.nl

Onze School november 2015Onze School maart 2016Onze School juni 2016

 

Naar boven

Deel |