Home / Digitaal magazine 036 - 533 15 00

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Digitaal magazine

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) gaat met haar tijd mee: we creëren nieuwe manieren om met onze leden en scholen te communiceren, we ontwikkelen actuele cursussen voor medezeggenschapsraden, ouderraden en de tussenschoolse opvang en we vernieuwen onze informatievoorziening via het magazine Onze School en onze website www.voo.nl.

Om u als lid van de VOO nog sneller te kunnen informeren over actuele ontwikkelingen en leuke en nuttige weetjes te kunnen sturen, ontwikkelen wij het nieuwe digitaal magazine Onze School. Dit online magazine wordt het digitale broertje van het papieren magazine, dat dit jaar twee keer zal verschijnen. Via het digitale magazine kunnen wij u voorzien van nieuws en achtergrondverhalen over het openbaar onderwijs, de medezeggenschap van ouders, leerlingen en leraren en andere relevante ontwikkelingen.

Aanmelden voor digitaal magazine Onze School

Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van de lancering van het nieuwe digitale magazine? Geef uw e-mailadres aan ons door. Als u dit voor 1 juli doet, sturen wij u als ‘haantje-de-voorste’ gratis een handig notitieboekje toe. U kunt u altijd weer afmelden als u het blad toch niet meer wenst te ontvangen via de e-mail.

Mijn lidnummer *
Mijn achternaam
Mijn e-mailadres *
Voer de code in
(om spam te voorkomen) *

  Velden met een * zijn verplichte velden

 

Naar boven

Deel |