Home / Vereniging Openbaar Onderwijs / Openbaar onderwijs / Proeflidmaatschap cadeau 036 - 533 15 00

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Proeflidmaatschap cadeau

Kent u een idealist die u wilt laten kennismaken met de Vereniging Openbaar Onderwijs? Geef dan een proeflidmaatschap cadeau.

U geeft hem of haar dan een jaarabonnement op het magazine Onze School. Als welkomstgeschenk sturen wij u een mooi notitieboekje t.w.v. 5 euro toe. Het proeflidmaatschap kost maar 15 euro.

Een idealist ben je van nature, ook als je je idealen niet meteen kunt verwezenlijken. Het kost geduld en het vertrouwen dat die idealen uiteindelijk het verschil kunnen maken voor de toekomst. En wees verzekerd: het openbaar onderwijs bloeit van het idealisme.

Veelkleurig

De Vereniging Openbaar Onderwijs is - al 150 jaar - een veelkleurige club van mensen die geloven in de idealen van het openbaar onderwijs, waar elk kind en elke leerkracht zichzelf mag zijn. Waar verschillende opvattingen welkom zijn, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar om die verschillende ideeën kunnen respecteren. Zo is de openbare school ván en voor de samenleving.

Wij zijn idealisten die streven naar een volwaardige positie van leerlingen, ouders en professionals in het onderwijs en daarvoor een onafhankelijke vereniging vormen. Een vereniging die elke dag ouders, docenten, schoolleiders en schoolbestuurders adviseert én bij elkaar brengt. Want voor goed onderwijs heb je elkaar keihard nodig.

Ik geef een proeflidmaatschap cadeau

Naam proeflid *
Adres proeflid *
Postcode proeflid *
Woonplaats proeflid *
E-mailadres proeflid *
Mijn naam is *
Mijn adres is *
Mijn postcode is *
Mijn woonplaats is *
Mijn e-mailadres is *
Ik ga akkoord met de actievoorwaarden *
Voer de code in
(om spam te voorkomen) *

  Velden met een * zijn verplichte velden

 
 

Voorwaarden: U ontvangt een factuur voor het proeflidmaatschap van 15 euro. Het proeflidmaatschap loopt niet automatisch door na een jaar. Het proeflid bepaalt zelf of het lid blijft voor de gewone VOO-contributie (dit gebeurt dus niet automatisch).

Naar boven

Deel |