Home / Vereniging Openbaar Onderwijs / Wat doet VOO 036 - 533 15 00

VOO Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuws, ledenbijeenkomsten en activiteiten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Wat doet VOO

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) is een onafhankelijke vereniging van ouderraden, medezeggenschapsraden en scholen in primair en voortgezet onderwijs. Veel ouders en leerkrachten zijn persoonlijk lid omdat zij de doelstelling en activiteiten van de VOO belangrijk vinden.

Elke dag zetten wij onze expertise in voor onze 2.500 leden (scholen, MR'en, ouderraden en schoolbesturen) en 4.000 persoonlijke leden. Omdat wij vinden dat de medezeggenschap van ouders, leerlingen en leerkrachten in het (openbaar) onderwijs een groot goed is. En omdat de kernwaarden van het openbaar onderwijs ons na aan het hart liggen. De openbare school bereidt kinderen voor op een leven in vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Het versterken van de medezeggenschap van ouders, personeel en leerlingen is onze missie. Dus als u werkt op school of een (klein)kind heeft op school: word lid!

Welkom bij Vereniging Openbaar Onderwijs

"Ook in 2018 helpt de Vereniging Openbaar Onderwijs personeelsleden en ouders op school. Onze missie is ontmoetingsonderwijs, waar alle leerlingen, ouders en personeelsleden zich thuis kunnen voelen: niet apart, maar samen. Dankzij uw steun kunnen wij ons blijven inzetten voor sterk openbaar onderwijs. Dat kost u als persoonlijk lid maar € 26,50 per jaar. En ook voor scholen en MR'en is de contributie gelukkig nog steeds heel betaalbaar. Met ruim 6.000 leden kunnen wij veel bereiken. En als lid profiteert u van onze gratis helpdesk 036 711 6178 en korting op cursussen en activiteiten. En bedenk, als u in het openbaar onderwijs werkt: wij komen op voor uw belang!"

Rein van Dijk - directeur VOO
 

Producten en diensten

 

Naar boven

Deel |